A kedvenc panziómban is csodájára jártak a sima bőrömnek


A kedvenc panziómra gyakran visszajáró vendégnek számítok. Imádom, hogy ott mindig mosolygós arcok várnak és már azt is tudják, melyek a panzión belül a kedvenc szobáim. Sosem voltam az a nagy, külföldön utazgatós típus, sokkal jobban értékelek egy nyugodt, takaros, belföldi helyet, ahol otthonosan érezhetem magam, egyúttal mégis kimozdít a mindennapok megszokott állapotából. Idén tél vége felé sem tettem másként, mint az eddigi években: “bejelentkeztem” a szokásos természetben töltekezős hétvégémre a számomra legkedvesebb panzióba. Mondanom sem kell, hogy már az év elejétől számoltam a napokat és gyűltek az x-ek a naptárban, amint eltelt egy-egy nap. Én már csak ilyen lelkes tudok lenni… De hát az élet B oldalán már az efféle örömök dívnak – jó esetben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtehetem, és az egészségem is jól szolgál. No de most tudtam meg, hogy a legújabb csoda kencémnek köszönhetően több évet is letagadhatok, legalábbis ezt mondták! Éppen a jobb vese fájdalom lelki okai után keresgéltem ugyanis a tabletem böngészőjén, amikor egy innovatív krémet bemutató weboldalra csöppentem, amiről korábban még nem hallottam.

Ez a növényi formulákat tartalmazó, forradalmi InstanTENSE® Plus szérum ugyanis nem kevesebbet ígért, mint hogy a ráncokkal, bőregyenetlenségekkel már néhány perc után felveszi a versenyt, ugyanis nem csalás, nem ámítás, a felhelyezés után egyből és hosszú távon is hat – dupla támadás a ráncok és a tág pórusok ellen! Nagyon bizalomgerjesztő volt számomra hogy a honlapon nem csak az InstanTENSE® Plus csodás szérumának az összetevőit mutatták be, hanem különböző korú hölgyeken fotó és videó formájában is demonstrálják, mire képes néhány perc leforgása alatt a kozmetikum. Kiemelték továbbá a krém olyan előnyeit, miszerint gyorsan szívódik be a bőrbe és csak nagyon kis mennyiségben szükséges felvinni a kezelt bőrfelületre (természetesen az arc legtöbb részén használható, de célzottan a ráncokra, egyenetlen részekre koncentrálódva is beütögethető a bőrbe). Bár számos gyógyszertárban is elérhető a termék, az online vásárlás és az ingyenes kiszállítás lehetősége számomra nagyon kecsegtetőnek bizonyult, így nem is gondolkoztam sokat, meg is rendeltem a terméket.

Amikor megérkezett, végül nem csak én próbáltam ki. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek él az édesanyja – a 85 év feletti bőrön is látványos változást ért el! Persze mondanom sem kell, főként én használom, nap mint nap felviszem a bőrömre, így, több hónapos használat után pedig látom a hosszú távú pozitív hatásait is ennek a csoda kencének. Már nem cserélném le semmi másra, főleg, hogy az ismerősök a csodámra járnak – ilyenkor mindig megosztom a titkot, hogy ez az InstanTENSE® Plus szérum elképesztő hatása. Ha erről tudtam volna, hamarabb rákeresek a jobb vese fájdalom lelki okaira…