Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu


Őszintén remélem, hogy záras időn belül teljes üzemben újra nyithatnak majd a különböző szálláshelyek és vendéglátók, mert lassan túl megyünk minden határon. Bár mindent összevetve, az legalább valamekkora segítség, hogy üzleti út gyanánt azért lehet szállást igénybe venni az országban. Szerintem ez nem egy rossz dolog és mielőtt azt hinné valaki, hogy ezt csak egy szűk réteg tudja elintézni. Hát nagyon nem…

Na de, térjünk vissza a tárgyhoz. Ha végre újraindul az élet, akkor azt remélem tőle, hogy nem csak a vendéglátás és turizmus lendül fel, hanem mindenki más is újra esélyt kap a boldogulásra. Tehát mondjuk újra fellendülhet a cégalapítási kedv és egyre többen kezdhetnének bele a saját vállalkozásukba. Egy kedves barátom révén futottam bele a topcegalapitas.eu-ba. Ők egy olyan cég, akik székhelyszolgáltatással és cégalapításos ügyintézéssel foglalkoznak. Néhány mondatban most összegyűjtöm nektek, hogy mire van náluk lehetőség a székhelyszolgáltatáson belül, hátha valakinek jól jöhet a közeljövőben ez a tudás.

Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu

Tehát, ha céget szeretnétek alapítani, annak egy egészen nem meglepő feltétele, hogy lennie kell egy székhelynek. Ez a székhely persze lehet akár a saját lakcímetek is, azonban ez nem minden esetben éri meg. Ha a saját lakcímet választja valaki, akkor az ottani ingatlannak megfelelően kell különböző terheket fizetnie, ezek pedig könnyen lehetnek igen magasak.

Ha viszont talál az ember egy olyan céget, mint a topcegalapitas.eu, akkor ezzel a teherrel nem kell számolnia. Ők ugyanis többek között azzal foglalkoznak, hogy székhelyet szolgáltatnak papíron és persze a való életben is. Akár már egy órán belül is el lehet intézni ezt az egész procedúrát online, ezt reklámozzák most a weboldalukon.

Alapvetően kétféle csomagból lehet náluk választani, ha valaki székhelyet szeretni tőlük bérelni. Az egyik a fővárosi csomag. Ebben vagy Budán, vagy Pesten lehet székhelyet bérelni, természetesen igen illusztris környezetben. A bérléshez pedig nem csak az jár, hogy papíron oda lesz bejegyezve a cég, hanem sok minden más is. Például lehetőség van használni a tárgyalókat, amik meglehetősen jó benyomást kelthetnek egy-egy fontos szituációban. Legalább ennyire fontos lehet, hogy átveszik a leveleket, a hivatalos küldeményeket a címen és továbbítják azokat. Tehát semmi ilyesmivel nincs gondja a bérlőnek, ha csak a címre tart igényt, akkor nem is kell odamennie erre a helyre egyáltalán. Mindent megkap az otthona kényelmében is. Ez a szolgáltatás 6+1 ajándék hónapra nézve 29 900 forintba kerül, plusz áfa. Sőt, ez még azt is magában foglalja, ha esetleg a cégalapításra, vagy cégmódosításra is most kerülne sor.

Egy másik lehetőség a vidéki székhelyszolgáltatás igénybevétele. Ez egészen pontosan Újlengyelben lehetséges. Ez azért élvez kitüntetett figyelmet, mert ebben a községben nem kell iparűzési adót fizetni. Nyilván kicsit drágább is a 6+1 havi bérlés, mert ez 39 900 Ft plusz áfa, de van, akinek még így is bőven jobban megéri, mint a budapesti verziók, csak az IPA miatt. Ezt mindenki maga tudja eldönteni, esetleg a könyvelője segítségével.

Székhelyszolgáltatás és INGYEN cégalapítás/módosítás. | topcegalapitas.eu – Ha ennyit megjegyeztek a mostani cikkemből, az már tökéletes. Minden más információt megtalálhattok a weboldalukon. Remélem, hogy hasznosnak találjátok az írásomat.