A tökéletes szálláson találtam rá a tökéletes autószerelőre


Minden évben beutazzuk az országot és ha lehetőségünk adódik rá, akkor külföldre is szívesen ellátogatunk. Nagyon szeretjük felfedezni a szebbnél szebb helyeket és megismerni más kultúrákat, hiszen minél többet látunk, akkor jobban elkezdjük értékelni azt is, amink van.

A legutóbbi kirándulásunk alkalmával egy nagyon szép helyen szálltunk meg és még pár új barátra is szert tudtunk tenni. A beszélgetéseink során szóba kerültek az autók is, illetve az is, milyen nehéz jó autószerelőt találni a fővárosban. Ekkor kaptunk egy nagyon jó ajánlást. A Méta autószervizt ajánlották nekünk, hiszen ők eddig mindig elégedetten távoztak tőlük.

Elmondásuk szerint megbízhatóak, minőségi munkát végeznek, alaposak és nagy szakmai tudással rendelkeznek ennek köszönhetően pedig tapasztalattal is. Budapesten a 19. kerületben helyezkednek el, így még könnyen meg is lehet őket közelíteni.

A honlapjukon Metaautoszerviz.hu minden szolgáltatásukról külön lehet olvasni, így bármi is legyen autó baja, előre tudsz tájékozódni mindenről. Az árak is pontosan fel vannak tüntetve, úgyhogy már csak ezért is érdemes felnézni az oldalra. Szerintem megfizethető áron dolgoznak, és még garanciát is vállalnak a munkájukra, úgyhogy teljes mértékben pozitív csalódás volt nekem, amikor ezt megtudtam.

A Metaautoszerviz.hu egy márkafüggetlen autószerviz, így nem is csoda, hogy nyugodt szívvel tudták ajánlani nekünk is őket. Mivel nem márkaszervizről van szó, bármilyen márkájú autót vihetek hozzájuk, nem fognak elküldeni az autó márkája miatt. Sőt, nem csak személyautókat szervizelnek, hanem kis teher gépjárműveket is szívesen látnak a műhelyükben.

Időpontot többféleképpen is lehet kérni hozzájuk: a megszokott, hagyományos módszerrel, tehát telefonon felhívod őket vagy a honlapjuk online is tudsz időpontot foglalni hozzájuk. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hiszen így az éjszaka közepén is tudsz időpontot foglalni nem kel megvárni a reggelt. Illetve sokkal gyorsabb is, hiszen egyből látszanak a szabad időpontok és egyből el tudod dönteni melyik lesz jó számodra.

Ha Te is szívesen vinnéd az autódat olyan szerelőhöz, akinél tudod, hogy alapos munkát fog végezni és megbízható, akkor a Méta autószerviz egy jó választás lehet.