Életem legrosszabb szállásaTavaly életem egyik legborzalmasabb szállásával találkoztam egy kirándulásunk alkalmával. Nem is lényeges a története, hiszen csak arról van szó, hogy a barátaimmal elmentem egy hétvégére kirándulni. Azonban a szállás borzalmas volt. Mikor beléptünk a szobáinkba, ugyanolyan kosz volt, mint amikor az előttünk lévők elmentek. A szoba nem lett kitakarítva. Ami elsőre furcsa volt, mert az előző vendégek és köztünk eltelt három óra, de gondoltam, biztos valami közbejött. Szóltam a recepción, ahol a hölgy intézkedett és a szobák kis várakozás után ismét tiszták voltak.

A gond ott kezdődött aztán, hogy másnap hiába mentünk le időben az étterembe, ahol ki volt írva, hogy reggelizni lehet, aznap valahogy mégsem sikerült előkészülniük, így a vendégek, akik befizettek a reggeli svédasztalosra, hoppon maradtak. Azt mondták, hogy az árát vissza fogjuk kapni, tehát azt a reggelt visszafizetik, de természetesen ez sem történt meg, bár a végén ez minket már egyáltalán nem érdekelt, csak haza akartunk menni.

Arról már ne is beszéljünk, hogy alig volt meleg víz, mindig rohanva fürödtünk le, hogy egymásnak is hagyjunk meleg vizet. Szóltunk emiatt is, de nem történt változás a hét végére sem. A többi már csak apróság, de tény, hogy ilyennel még sehol sem találkoztam, úgyhogy az biztos, hogy ide többet nem fogunk menni és véleményt is írtunk az oldalra, hogy ez nem oké így, és lehet, hogy változtatni kellene, mert nem fog egy idő után senki oda menni. Remélem, hogy azóta megfogadták a tanácsunkat.