Amikor az utazás klímaszereléssel indul


Tudjátok, hogy nagyon szeretek utazni, legyen szó akár egy hétvégi kiruccanásról, vagy egy hosszabb egy-két hetes pihenőről. Azonban a legutóbbi alkalommal nagyon megijedtem, amikor a szállásra megérkezve kiderült, hogy nem működik a klíma. Ez egy kiemelten fontos szolgáltatás számomra, hiszen azért megyek el pihenni, hogy kikapcsolódjak, és bár nem az egész napot a szálláshelyen töltöm, de a nyári melegben nem is szeretnék klímamentes szobában aludni, mert az csak kínszenvedés lenne.

Klíma szerelés szakszerűen, amikor csak szükség van rá

A szállásadó azonnal megnyugtatott, mondta, hogy hamarosan érkezik is a szerelő, nincs ok aggodalomra, mivel ők már fel is vették a kapcsolatot a Klímaglobál Kft-vel, akik kiküldenek egy szakembert, és még ma meg fogja javítani a klímát. Ez valóban így is történt, nem is kellett sokat venni, és már be is indult az egész szálláshelyen a klímaberendezés.

Nagyon szimpatikus volt a szerelők hozzáállása és gyorsasága, így elkértem a szállásadótól a cég elérhetőségét. Mondta, hogy fejből nem tudja megadni, de elküldi nekem a weboldaluk címét, ahol rögtön a Klíma szerelés szakszerűen, amikor csak szükség van rá cikknél találtam magamat, amiben részletesen ecsetelik a klímában jelentkező hibákat, úgy mint a kattogó hangok, vagy a kellemetlen szagok megjelenése, és még jó néhány meghibásodásról írnak.

Azt is kifejtették, hogy a hibák között milyen problémák állhatnak. Ezeket a hibákat okozhatják elektromos meghibásodások, vagy akár egy törött alkatrész, illetve a hűtőközeg is szivároghat, valamint hogyha egy újonnan beszerelt klímáról van szó, akkor az is előfordulhat, hogy nem megfelelően állították be, így érdemes velük is átnézetni, hogy biztos minden rendben legyen. Kiemelték annak fontosságát, hogy hitelesített személy végezze el a javításokat a klímaberendezésben, egyéb esetben, hogyha hozzá nem értő személy nyúl a klímákhoz, akkor előfordulhat könnyedén, hogy a garanciális csere és garanciális javítás elvész.

A Klímaglobál Kft. szakemberei Győr-Moson-Sopron megyébe és Komárom-Esztergom megyében bárhová kimennek, természetesen előzetes egyeztetést követően, és elvégzik mielőbb a karbantartást annak érdekében, hogy ismét lehessen élvezni a hűvös időt. Én már megtapasztaltam a hatékony működésüket, és mivel a klíma is hipp-hopp üzemelni kezdett a megjelenésükkor, így a szakértelmükben is teljesen megbízok.

Alapos utánajárásomnak köszönhetően kiderült számomra az is, hogy egy több mint tizenöt éve klímaszereléssel foglalkozó cégről van szó, akik a hosszútávú működésük miatt már mindenféle típusú klímával találkoztak. Nem csak a termékekre, hanem a munkájukra is vállalnak garanciát, amit nem sok helyen olvastam. Ráadásul bőséges klíma kínálattal rendelkeznek, így annak is tudnak segíteni, akinek egy pici garzonlakása van és annak is, aki többszintes családi házzal rendelkezik.