Fontos egy jó Anekke táska a nyaraláson is


A férjemmel nagyon szeretjük bebarangolni a hazai panziókat. Mindig meg vagyunk döbbenve, amikor valaki beutazta már a fél világot, egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken járt, de hazánkban még alig volt néhány látványosságnál. Természetesen a férjemmel mi is szeretünk külföldre menni, de mindig igyekszünk, ha nem is nyáron a nagy nyaralások alkalmával, de évközben ellátogatni valamilyen magyarországi nevezetességhez. Szerintünk nagyon jó kis panziókra lehet bukkanni itthon is. A nyaralások alkalmával szerintem a leghasznosabb egy jó kis hátitáska. Én is beszereztem, amikor ez tudatosult bennem, még pedig egy jó kis Anekke táskát, amit az annataska.hu oldalról vásároltam meg. Egészen véletlen tévedtem az oldalra, de milyen jól tettem, hogy adtam neki egy esélyt.

Első blikkre feltűnt, hogy milyen nagy a termékválaszték. Illetve az is fontos szempont nekem, hogy maga a webáruház nagyon igényes. Amikor az ember ellátogat az oldalra, megnyugtató pasztellszínek fogadják. Ez azért előnyös, mert a harsány színek szerintem elveszik a hangsúlyt a lényeges dolgokról, ami jelen esetben a táskaválaszték. Plusz ezek a színek nagyon finom, nőies hatást keltenek. Pont ez volt a benyomásom az Anekke táskáról, amire végül a választásom esett. Még az ára is elfogadható volt, úgyhogy úgy voltam vele, hogy nosza rajta, vegyük is meg. De mielőtt elindítottam volna a vásárlási folyamatot, szerettem volna egy kicsit jobban utána olvasni a vásárlás menetének, a fizetésnek stb. Ekkor találtam meg, hogy az annataska.hu-nál bizony van hűségprogram. Ez rögtön fel is keltette az érdeklődésem, úgyhogy szerettem volna magam egy kicsit jobban beleásni a dologba.

Erről az oldal jobb oldalán a hűségprogram lapfülön lehet tájékozódni. Itt olvastam, hogy ennek a hűségprogramnak az a lényege, hogy a vásárlásaink után kapunk bizonyos pontokat, amiket a következő vásárlás alkalmával lehet felhasználni. Még pedig úgy alakul a számolás, hogy a teljes árú termékek 5%-a kerül jóváírásra a profilunkra, a kedvezményes árú termékek esetén pedig ez 3%-ot jelent. Én mindig is azt vallottam, hogy a kicsit is becsülni kell, úgyhogy úgy voltam vele, hogy mindenképp érdemes regisztrálni a hűségprogramra. Hiszen ki tudja, mikor fogok legközelebb vásárolni az annataska.hu–ról. Ezeket a pontokat a rendelésnél kell beváltani, ennek a részletes menete le is van írva a hűségprogram lapfülön. Érdemes észben tartani azt is, hogy ezek a pontok 180 napig felhasználhatóak. Ez az idő letelte után törlésre kerülnek.

Ezek után már csak a kiszállításról szerettem volna többet megtudni, pontosabban azt, hogy milyen kiszállítási módok vannak. Láttam, hogy lehet rendelni házhoz szállítással és Pick Pack Pontra is, amit a GLS futárszolgálat visz ki. Feketén-fehéren le van írva, hogy mennyi a szállítás költsége a rendelés összegéhez mérten. Ez azért jó, mert az ember legalább nem a rendelés véglegesítésekor jön rá, hogy mennyi plusz költséget is jelent majd a kiszállítás. Szerencsére minden rendben ment, és megkaptam a táskámat, az Anekkét. Pont olyan, mint a képen, és a nyaralások alkalmával is nagyon jól ki tudom használni szerencsére. Ráadásul a kiszállítási idő is jóval kevesebb volt, mint amire eredetileg számítottam. Mindent összevetve nagyon meg voltam elégedve az annataska.hu-val, és másoknak is jó szívvel tudom ajánlani a webáruházat. Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki meg fogja találni a neki megfelelő táskát.