Az érintőüveg áll a nyaralásom útjába


ipad érintőüveg csereNincs annál idegesítőbb, mikor az ember nyaralását valami teljesen banális, könnyel elkerülhető dolog húzza keresztül.

Nálam ilyen volt az, amikor az Ipad érintőüvegének cseréjével kellett foglalkoznom a pakolás helyett, egy szerencsétlen véletlen miatt.

Ugyanis pont, mielőtt már készültem volna a lefoglalt hétvégi nyaralásomra, otthon, miközben elkezdtem jegyzetelni az Ipademre azokat a dolgokat, amiket semmiképpen se szabad elfelejtenem, az kicsúszott a kezemből, és a földre esett.

Szívemmel a torkomban fordítottam meg, hogy lássam, mekkora a kár, és megtörtént, amitől a legjobban féltem: az érintőüveg szinte teljesen ripityára tört.

Egyértelmű volt, hogy anélkül útnak se indulhatok, mivel szinte minden ügyemet azon szoktam intézni – bár nem dolgozni mentem a hétvégére, de tudtam, hogy a munkahelyem megszűnne létezni, ha nem tudnék esténként e-mailekre válaszolni.

Ezért azonnal utána kellett néznem, hogy hol tudom az Ipad érintőüveg cseréjét elvégezni, a lehető leggyorsabban, hogy a foglalásom se ugorjon azon, hogy nem érkezek oda időben.

Rákerestem hát a neten, hogy hol foglalkoznak ilyennel, és hamar találtam is egy helyet, ahol azzal az ígérettel éltek, hogyha személyesen beviszem a terméket, akár meg is várhatom a képernyő cseréjét, mert nagyjából fél óra alatt elvégzik.

Pontosan ez volt nekem is a célom, így mást már nem is figyeltem, tudtam, hogy ott a helyem.

Gyorsan bepakoltam hát a cuccaimat, és mikor beszálltam az autóba, még útba ejtettem a szervizt.

Ott szerencsére kiderült, hogy igaz, amit állítottak magukról, és tényleg megvárhattam, amíg elkészül a termék, és egyáltalán nem volt részem miatta jelentősebb csúszásban.

Ráadásul az új üveg, amit kaptam, pontosan olyan szuper volt, mint az eredeti – mikor megkérdeztem, hogy ez hogy lehet, elmondták, hogy egyszerűen annyi a titok, hogy ők nem olcsó, utángyártott üvegekkel helyettesítik az eredeti terméket.

Ez már csak azért is jó, mert így nem kell pár napon belül visszajönnöm olyan panaszokkal, hogy rosszul van kalibrálva, vagy hogy azóta, mióta felrakták, már nem is működik: ha más helyet választottam volna, ez könnyen előfordulhatna.

Akkor pedig aztán igazán mérges lennék, hogyha emiatt haladnék lassabban a munkámmal a nyaraláson, és több időt kéne áldoznom arra, hogy az itthoni dolgokat intézzem az Ipadomon, mint amennyit már eleve beleölök.

Nagyon örültem hát neki, hogy így látatlanban is ezt a helyet választottam az Ipad érintőüveg cserére, és nekik is megmondtam, hogy valószínűleg a nyaralásomat mentették meg ezzel.

Nem kívánom senkinek, hogy hasonló, utolsó pillanatos problémák lépjenek fel, de ha mégis, akkor remélem ők is olyan jó megoldást találnak, mint én.