Megtaláltam a legcsodálatosabb porszívót


Soha nem gondoltam, hogy életem porszívóját egy szállodában fogom megtalálni. Az biztos, hogy felkerült a karácsonyi kívánságlistámra.

A férjemmel a nászutunkat egy igazán kellemes szálláson töltöttük egy hatalmas tó mellett. A párom imádja a vizet, én pedig a tisztaságot. Ezért is esett erre a helyre a választásunk. A szálloda honlapján a higiénia 5/5 volt értékelve, szóval rögtön megtörtént a foglalás.

Talán a harmadik napunkat töltöttük, amikor a szaunából visszafele jövet belebotlottunk a személyzetbe a szobánkban. Éppen a napi takarítást végezték el. Kicsit rosszul éreztük magunkat, hogy megzavartuk őket, úgyhogy sűrű bocsánatkérések közepette eldöntöttük, hogy akkor még csobbanunk egyet. Már akkor megpillantottam egy kis gépet, de csak a sziluettjét tudtam kivenni.

A víz csodálatos volt. Pont olyannak kellett lennie, mint amilyen. Kellemesen meleg és hideg egyben, tökéletes a kikapcsolódásra. Az biztos, hogy ide mindig visszafogunk jönni. A szállás minden tekintetben kifogástalan. De azért az én agyam folyamatosan járt. A közös otthonunk és kis vállalkozásunk felszereltsége foglalkoztatott. Már három éve együtt lakunk, de például új, modern gépeink nincsenek. Minden feleség egy gyönyörű otthonról álmodik, viszont azt karban is kell tartani.

A szálloda folyosóján sétáltunk, amikor meghallottam az egyik lánytól, hogy mennyire kis súlya van, halk, de még így is nagy szívóerővel rendelkezik. A TASKI AERO BP háti porszívónál nincs jobb, csak a Greenway. Miután visszatértünk a szobába, felkapcsoltam a laptopom, és azon nyomban rákerestem a hallott szavakra. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo oldalon találtam rá ezekre az információkra. Mielőtt belevetettem magam a porszívók világába, azért szerettem volna pár részletet megtudni a Greenway Magyarország Kft.-ről.

Ez a cég húsz éve van az iparban, két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a takarítógépek üzemeltetésében. Egy olyan egyedülálló bérleti programról beszélünk, ahol mindenki számára, legyen szó kis családi vállalkozásoktól kezdve a legnagyobb multinacionális cégekig, elérhetővé tették, hogy prémium minőségű ipari takarítógépeket használjanak munkájuk során, beruházás és üzemeltetési terhek nélkül. Iszonyatosan büszkék arra, hogy mennyi vállalatnál lelhetőek fel a gépeik. A referenciák minden vevő számára egy tökéletes biztosíték lehet.

Láttam, hogy van lehetőség full szerviz takarítógép bérleti konstrukcióra, mely során a bérleti díj minden takarítógéppel kapcsolatos költséget tartalmaz, ráadásul teljes mértékben mentesíti a bérlőt az üzemeltetéssel kapcsolatos teendők alól. Tartalmazza a rendszeres megelőző karbantartást, a szervizköltségeket, a 24 vagy akár 12 órán belüli kiszállást, az oktatást, az esetleges modell cserét, szaktanácsadást és szállítási költségeket. Ez az opció mondhatni kényelmes, hiszen a vállalkozások teljesen mentesülnek az üzemeltetési feladatok alól, az eredmény pedig magáért beszél. Folyamatosan működő gépek az előbb említett feladatok nélkül. És még a kopó alkatrészeket is tartalmazzák. Ha le akarjuk vonni a konklúziót, akkor valójában azt kapjuk, hogy semmilyen költségünk nincsen a bérleti díjon kívül. A feladatok nélkülözéséről nem is beszélve.

De térjünk is vissza a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo részlegre. Azon belül is a háti porszívókra. A TASKI AERO BP remek választás lépcsőkhöz, felvonókhoz és bejárathoz. Kis súlya van, halk, diszkrét kivitelezéssel készült, nagy szívóerővel rendelkezik, miközben sokoldalúsággal kombinálták. A líthium ionos akkumulátoros modell tökéletes az olyan területekhez, ahol a szabad mozgás elengedhetetlen. Teljesítményét tekintve a következőket olvashatjuk a Greenway Magyarország Kft. oldalán: az AERO BP Li-Ion rendkívül hiteles 22 L / mp, míg az elektromos modell kiváló 30 L / mp szívóképességgel bír. A PLUS modellnél ez az érték már 31L / mp. Az opcionális TASKI Turbo kefe ragyogó tisztítási teljesítményt nyújt. Arról nem is beszélve, hogy ez a gép három az egyben típusokhoz tartozik. Háti porszívó, de hagyományos is egyben, amelyhez csatlakozik a légfúvó funkció. Az akkumulátoros és elektromos modell is könnyen és gyorsan átalakítható kompakt porszívóvá, de még levél-, homok- vagy törmelékfúvóvá is.

De talán az egyik legfontosabb ismérve, az alacsony súlya. Mindössze a 4,9 kg-os (akkumulátor PLUS modell), a 4,7 kg-os (elektromos), és az 5,3 kg-os (akkumulátor) súlyukkal a rendelkezésre álló legkönnyebb háti porszívók.