Meg kell tanulni bepakolni a kocsiba, ha babakocsi is van


Számomra igazi kihívást jelent, hogy normálisan bepakoljak, ha nyaralni megyek. Egyrészt sosem tudom, pontosan mit is szeretnék magammal vinni, vagy azt, hogy mire lesz majd szükségem. Vagy túl sok mindent pakolok be, vagy túl keveset. Ráadásul mondhatom, hogy három ember helyett kell bepakolnom.

Egyrészt a férjem helyett, mert ha rábízom teljes egészében a bepakolást, akkor a legfontosabb dolgokat hagyja otthon, mint például alsónadrágot, vagy éppen az útlevelet. Mert ilyenre is volt már példa és vissza kellett fordulnunk. Mármint az útlevél miatt, nem az alsó nacik miatt. Aztán ott van még a kislányunk, aki még nagyon pici.

Mostanában, akarom mondani, mióta megszületett, és alkalmunk adódik arra, hogy elutazzunk, inkább autóval megyünk. A repüléssel szeretnék várni még egy kicsit, míg egy kicsit nagyobbacska nem lesz. Az autóval való nyaralás sem fenékig tejfel nálunk, és nem csak azért, mert nem tudom, mit csomagoljak be magamnak, hanem azért is, mert még az is egy kész csoda, ahogy a dolgokat bepakoljuk a kocsiba. A férjem általában mértani pontossággal pakol be, ilyenkor mindig a lehetőségek tárháza van előtte, amikor megpillantja az üres csomagtartót. Imádja, amikor mindent szépen, egymás mellé, rendezetten tud pakolni. Én viszont mindent csak úgy bevágok a kocsiba, mondván: jó lesz az úgy.

Na, de két hónapja már sokkal körültekintőbb vagyok. Új babakocsit vettünk, ugyanis az első nem aratott sikert, szerettünk volna ezért egy sokkal dizájnosabbat és minőségibbet. Az elvárásunknak megfelelőt találunk a babakocsik.hu weboldalon. Ezt egy ismerősünk ajánlotta, igaz, a hölgyike még állapotos, de már megvették a babakocsit. Szóval még használatban nem volt, de csak a legjobbakat mesélték a cégről és a babakocsiról. Megmutatta nekem a weboldalt, aztán én megmutattam a férjemnek és együtt választottuk ki azt, amit most már két hónapja használunk.

Többféle babakocsi van náluk, lehet iker babakocsikat is kapni, elég nagy a választék. Mi végül egy bézs színű mellett döntöttük, aminek különböző funkciói vannak. A tolókar magasságban is állítható, a kerekei teljes szögben gördülnek, van hozzá alul pakolós rész is, ráadásul az hordozható bölcső állítható fejtámlával rendelkezik. Nagyon megtetszett nekünk, egyből beleszerettünk, így aztán végül azt vettük meg.

Nagyon meg vagyunk vele elégedve, idáig semmi okunk a panaszra. Mivel az ára egy kicsikét borsós volt, most még jobban odafigyelek arra, hogyan pakolok az autóba, hogyan csukom össze, mit és hogyan lehet rátenni és még sorolhatnám. Így aztán most egy sokkal vagányabb babakocsival tudunk utazni, csak hát úgy kell bepakolni, hogy normálisan elférjünk. A babakocsit azóta pedig mindenki dicséri.