Budapesti vakáció, és egy thai masszázs élménye


Nem gyakran megyünk konkrétan nagyvárosba “nyaralni”, de most úgy éreztük, egy pár napos kiruccanás Pestre igazán nem akkora felhajtás egyrészt, másrészt amúgy is olyan ritkán járunk arrafelé.

A panzióban, ahol megszálltunk, érdekes módon egy páros masszázs kupon várt minket a Karma Thai Masszázsba, ami kimondottan meg is lepett mindkettőnket. Egy közeli thai masszázs szalonba szólt. Gábor kicsit ódzkodott tőle, mert hogy… Komolyan? Nem tudom, csak szokatlan volt, és kellett neki egy kis rábeszélés. Egész eddig rohantunk, agyon dolgoztuk magunkat, most szinte az ölünkbe pottyan egy ilyen lehetőség… Elmegyünk és kész, én eldöntöttem.

Természetesen előtte megnéztük, hogy pontosan hova szól és milyen árak vannak ebben a masszázsszalonban, és mindketten úgy voltunk vele, hogy egyrészt másfél-két órára szól a masszázs, mindenféle exkluzív szolgáltatással: pezsgő meg gyümölcs kosár, és amúgy is megérdemeljük a kis kényeztetést. Én másfelé is körülnéztem, és amúgy nem olyan vészesek az áraik. Persze masszázsa válogatja, de a legdrágábbak is olyan 15 ezer körül vannak, ami egy-egy alkalomért szerintem egyáltalán nem drága.

Szóval foglaltunk szépen időpontot, és nagyon örültünk, mert pont még be tudtak minket suvasztani egy üres helyre. Azt kell mondjam, egy rendkívül kellemes két órában volt részünk. A kényeztető páros masszázs csomagot választottuk, és mindketten egyforma masszázst kértünk (Gábor nem mert kísérletezni): 90 perces olajos testmasszázst és a hozzá járó 30 perces relaxációt élvezhettük pezsgő és gyümölcskosár társaságában.

Ha ki vagy merülve, mert agyon dolgoztad magad, én csak ajánlani tudom a páros masszázst, kupon ide vagy oda. Mindenképpen megéri a pénzed és nagyon kellemes időtöltés lehet a pároddal.