Vízszerelő után elindultunk kikapcsolódni


Régóta terveztünk már egy kikapcsoló hétvégét a párommal, a mókuskerékből kiszakadva egy kis panzióban. Annál talán nincsen is pihentetőbb, mint egy kis ékszerdobozban megpihenni, majd az erdőben sétálgatni, jókat enni, és csak úgy együtt lenni a gondok nélkül. ÉS ehhez kell egy kis panzió, hogy ne a megszokott környezetben legyen az ember, talán az is elég már a tudathoz, hogy nem otthon vagyunk és tudunk menni, más tájakat megismerni, ennél nincs is fontosabb, talán az, hogy együtt tudjuk mindezt megélni. A megélés pillanatáról jut eszembe, hogy mielőtt elindultunk pihenni, milyen projektet hoztunk le.

Pár éve élünk a lakásunkba, és mindig furcsának tartottam, hogy mindig csöpögnek a csapok. Mondom azt biztos lehetetlen, hogy ahány helyiségben van csaptelep, ott az összes csöpög, és nem tudunk vele mit kezdeni. Ez mostanáig jutott el olyan szintre, hogy elkezdett zavarni. Mindenképpen azt szerettem volna, hogy megoldódjon rövid időn belül ez a probléma, hiszen ha engem valami elkezd zavarni, annak gyorsan pár napon belül meg kell oldódnia. Ezért is kerestem egy olyan vízvezeték szerelőt, aki gyorsan ki tud érkezni.

Nem volt még dolgom egy vízvezeték szerelővel sem, és az ismerősi, baráti körben sem volt kontakt. Ezért nekem kellett nekiállni keresni.

Szerencsére ez nem is tartott olyan sokáig, hiszen egy olyan szuper cégbe botlottam, hogy nem is gondoltam volna, hogy ennyire menő honlappal tud rendelkezni egy víz, gáz és fűtésszereléssel foglalkozó cég. De semmiképpen sem bánom, hogy részletes leírást is mellékeltek a honlapon, hogy mikkel foglalkoznak, így teljes mértékben el tudtam dönteni, hogy ők lesznek azok akikkel a fennálló problémát megoldatom. Természetesen, minden az oldalon található információ meggyőzött, miszerint nagyon hamar ki tudnak érkezni, és még az is tetőzte a választásomat, hogy közel 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a szakembereik, így biztos voltam abban, hogy meg tudják majd oldani az én csöpögő csapos problémámat is.

vízszerelés árak

Az sem volt egy elhanyagolható feltétel, hogy nagyon kedvező áron dolgozzanak, tehát a vízszerelés árak tekintetében is voltak elvárásaim.

Fel is hívtam őket, egyrészt a kiérkezésük időpontját illetően, másrészt, hogy érdeklődjem, hogy vízszerelés árak ilyen probléma esetén hogyan is tudnak alakulni. Természetesen árak tekintetében egy hozzávetőlegeset tudtak mondani, de nagyon kedvezőnek ítéltem meg, és úgy véltem, hogy a kiszállásuk időpontja is nagyon kedvező. Hiszen nem késlekednek még azon a napon, amikor felhívtam őket, már ki is tudtak jönni. Ez számomra hihetetlen számba menő gyorsaság, kedvező áron. Nem is volt min gondolkodni, mondtam, érkezzen a szakember. És nem is fogtam mellé, a szakember értette a dolgát, rögvest nekilátott a munkának, látszott, hogy ténylegesen nagy tapasztalattal rendelkezik, kétség nem fér hozzá, hogy mennyire jártas a vízvezeték szerelésben.

Gyorsan, és hatékonyan dolgozott és a fennálló problémát, neki pár perc alatt sikerült elrendeznie, amire mi a párommal, évek óta nem voltunk képesek. Fura mód, játszi könnyedséggel tudott a szerelő úrrá lenni a problémám. Remek választás volt ez a cég, és örülünk, hogy ilyen jó szakembert küldtek, és még az sem elhanyagolható, hogy a vízszerelés árak tekintetében is nagyon kedvező ajánlatot tudott adni, és hozzávetőlegesen, az elvégzett munka után is közelítettek azok. A barátoknak is csak ajánlani tudjuk a csapatot, mert mi nagyon meg vagyunk elégedve velük.