Legyen része a kollégista életnek a diákmunka is


A kollégiumok kapcsán mindig is azt éreztem, hogy valójában ezek a helyek is úgy vannak felépítve, mint a szállók. Egyszerűen csak nincs bennük az a különlegesség és pompa, ami általában a hotelekkel jár. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a koleszoknak is megvan a maga varázsa. Természetesen csak akkor, ha az ember jó szobatársakkal rendelkezik, mert másképp sokkal kellemetlenebb lehet az élmény…

Ezt pedig én is megtapasztaltam és sokkal szívesebben költöztem volna albérletbe. A pénz-kérdés tartott csak vissza, amit végül a Topiwork oldott meg. A diákmunka budapest keresgélésem kapcsán találtam meg őket és azonnal megragadott az oldaluk átláthatósága. A diákmunka Budapest területén is pont olyan labirintus, mint minden más helyen, a Topiwork azonban segít nekünk átlátni ezt a rengeteget.

A munkakereső segítdégével pontosan meg tudjuk adni azt, hogy milyenek az igényeink és ehhez igazítja majd a találatokat. Ha konkrét ötletünk van, akkor beírhatjuk a munkakör megnevezését, ha azonban csak körülbelül tudjuk, hogy mit szeretnénk, akkor használhatjuk a kategóriákat. A munkákról egy tömör, de mindenre kitérő leírás érhető el, úgyhogy nem kell csak vakon jelentkeznünk.

Maga a jelentkezés folyamata is amúgy nagyon egyszerű. Először fel kell regisztrálnunk az oldalra, majd megnyomni a „jelentkezés” gombot az adott munka alatt. A diákmunka Budapest területén egyszerű és biztonságos műfaj, ha az ember a Topiwork oldalát használja. Mind a végzése, mind az adott munka megtalálása.