Elfogadtok egy tippet egy panzióstól?


Ha éttermi porcelán tányér vagy akárcsak műanyag eldobható tálka kell, mi mindig ide fordulunk: hunniakristaly.hu.

éttermi porcelán tányér

Egy panzió nem csak a szobákról szól. Mi sem azzal futottunk fel önmagában. Hanem a kis éttermi részünkkel és a Hunnia Kristállyal! Utóbbit azért szeretjük, mert minden apró, kedves kis dekor-dolgot is megvehettünk ott mindig. Nem csak a tálaláshoz szükséges és a konyhai dolgokat. Pedig eredetileg utóbbiak miatt kerestük fel őket.

A dekoros cuccokon is mindig nagy a hangsúly, állítom, hogy a helynek szellemisége is kell legyen, és nem elég egy szép éttermi porcelán tányér, ahogy az étel minősége sem elegendő. Kell mind, csak önmagában nem elég! Ahogy a szobákba is teszünk képeket a falakra és figyelünk az apróságokra. A Hunnia azért vált megkerülhetetlenné, mert azt viszont alig engedhetjük meg magunknak, hogy túl sok időt elégetve több helyre járkáljunk a dolgaink után. A Hunnia egyben hozza nekünk a igényeinket kielégítő kellékeket, ami idő és pénzspórolás. Ők a minőség ellenére nem is kiugróan drágák, és a minőségi paraméterek mellett a mennyiségi dolgok is nagyon okésak itt. Nem szenvedünk hiányt semmiből és olyan sem volt, hogy ha gyorsan kellett valami, az az ő választékukon belül nem volt megtalálható. Nem mondom, hogy nem volt példa rá, hogy jártamban-keltemben nem láttam meg valami nekem tetszőt máshol, és ezért nem a Hunniától rendeltem, de ha onnan kellett, az is mindig tökéletes volt.

Közel tízezer terméket gyűjtött egybe ez a szolgáltató-nagyellátó. Direkt nem mondom simán csak azt, hogy kereskedés, mert annál komplexebb az egész. Még sok-sok olvasnivalóval is szolgálnak. 1-2 munkanapon belül eddig nekünk még mindig, mindent kihoztak. A hivatalos tájékoztatójuk szerint 1-3 munkanap, ami van raktáron, de nekünk ezek szerint szerencsénk is volt. Nem, mint az 1-3 nap ne volna jó. Inkább mondanám azt, hogy teljesen átlagos. A raktáron nem lévő cuccokra is alig egy hét kell, nagyon ritka esetben 10-15 munkanap. De velük minden jól tervezhető.

Sok vendéglátótípus-kategóriájuk van. Tányér például a legtöbben belül található, épp afféle, ami ahhoz a típushoz passzol. Menzákra nem éttermi porcelán tányér kell, értelemszerűen, hogy csak egy jellemző példát mondjak. Szóval gyorsak, alaposak, körültekintőek, nagy a választék és adnak a plusz szolgáltatásokra is. Mi kell még?

Nézzetek szét náluk a hunniakristaly.hu webes oldalon, ha még egyéb is eszetekbe jutott, nézzétek meg, annak megfelelők-e, vagy csak nézelődjetek, vásároljatok. A kis vendéglátósok, a nagyobb vendéglátósok, az otthoni hobbisták mind a vevőik közt vannak. Mi a panziónk felfuttatását köszönhetjük részben nekik! Jó partnerek és mi nagyon nagy nyugalomban dolgozhatunk, mióta megtaláltuk őket. Hála ezért!