Metalsistem polcokat használni maga a gyönyörűség


Az ember nem is gondolná, hogy mennyit számít a praktikusság, főleg akkor, ha munkakörnyezetről, különösképpen pedig ha tárolásról van szó. Vannak olyan munkakörök, amik nem kimondottan igényelnek sok pakolóhelyet, azonban mások annál többet. a könyvelő irodám állandó helyhiánnyal és terhelési gondokkal küzd, viszont a Metalsistem fém polcai jelentették a kiutat ebből az egérfogóból. Egy barátomnak köszönhetem a megismerkedést ezzel a márkával, és mondanom se kell, minőségi váltást jelentett, amikor a korábbi, elavult és leharcolt, nem éppen praktikus polcaimat lecseréltem az általuk gyártottakra. Az emlegetett barát egy kis vendégszállót üzemeltet a Balaton mellett, és amikor nála szálltunk meg a családdal egy hétre, ott történt meg a találkozás.

Mivel nem sokkal korábban újíttatta fel az egész panzióját kívül-belül, így rettentő büszke volt rá, minden fejlesztést feltétlenül meg akart mutatni. Körbevezetett az éppen nem lakott helyiségekben, megmutatta a konyhát és a fogadórészt, ezen kívül még a raktárba is bevitt, hogy láthassam, milyen okosan és praktikusan oldotta meg ezt a kérdést is. Ott pillantottam meg a Metalsistem polcokat, amiken az ágyneműt, takarókat, odébb pedig a tisztítószereket és szerszámokat tárolta. Kérdeztem tőle, hogy eek a szuper polcok honnan vannak, ő pedig felvilágosított, hogy ezek bizony olasz gyártmányúak, de egy magyarországi forgalmazótól rendelte őket. Ezen a ponton már nagyon kíváncsivá tett.

Elmesélte, hogy keresgélt, hol találhatna erős, de könnyű fém polcokat, megfizethető áron. Sajnos a legtöbb helyen, ahol nézelődött, elég silány volt vagy a választék, vagy maga a bemutatott termék. Ezzel szemben ez a raktártechnika specialista cég ennek az olasz gyártónak, a Metalsistem elnevezésű gyárnak a polcait, állványait árulja, és meglepően kiválóak. Állítása szerint minden létező szabványnak és előírásnak megfelelnek, többféle tanúsítvánnyal és gyártói garanciával is rendelkeznek, ráadásul ha felülvizsgálat szükséges, azt is vállalják. A Metalsistem polcok maguk nagyon egyszerűek, mégis tökéletesen kivitelezettek, valamint könnyűek a nagy teherbírásuk mellett. Pontosan erre volt nekem is szükségem!

A nyaralás végeztével az irodában felmértem, hogy mennyi a helyem és hány ilyen polc kellene az irattár felújításához, majd miután minden eredmény megvolt, a megadott elérhetőségen felkerestem a céget, és árajánlatot kértem. Meglepően gyorsan lezongoráztuk az összes kötelező kört, és mivel ebből a könnyű Metalsistem polcrendszerből mindig van raktáron, ráadásul nekem nem is kell olyan sok és nagy, így futárszolgálattal is el tudták küldeni, nem kellett külön kivitelező brigádhoz fordulni. Mivel ezek csavarmentes rendszerek, így én, egymagam is össze tudtam őket állítani egy gumikalapáccsal. Egyszerűen tökéletes lett a végeredmény, és végre nem kell attól tartanom, hogy a polcok leszakadnak az iratok, dokumentumok súlya alatt. A Metalsistem polcrendszerei tökéletes választást nyújtanak mindenki számára, aki megbízható, teherbíró, de könnyű pakolófelületet szeretne magának, legyen szó akár csak egy irodáról, vagy éppen egy egész raktárról!