A panzióba sem árt bugyipelenkát vinni, ha kisgyerekkel utazol


Ez természetesen anyukáknak-apukáknak nem újdonság, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy a csöppségeket gyakran tisztába kell tenni. Ehhez minden gyakorlott szülőnek meg van a maga kedvenc diszkontja, bevásárló központja sőt egyes esetekben még márkája is. Én sem vagyok másképp. Valójában a járvány beállta előtt nagyon az a tipikus drogériában vásárlós anyuka voltam, de mikor erre már csak többé-kevésbé az egészségem kockáztatásával volt csak lehetőség, elkezdtem körülnézni az interneten.

Az egyik kismamás facebook csoportban találtam rá a lord.shop.hu/bugyipelenka oldalra, aminek hála sokkal könnyebb lett a pelenka vásárlás. Már a vírus helyzet eleje óta tőlük rendelem a baba cuccokat: pelenkákat, popsitörlőket meg hasonlókat. Egyszerre annyit, hogy egy-két hónapra elég legyen, és így tudok spórolni a szállítási költséggel is meg nem kell félni, hogy túl keveset rendelek. Itt ugyanis van egy minimum rendelési küszöb, ami öt ezer forint. Szóval főleg akkor éri meg a dolog nagyon, ha nagy mennyiségben rendelsz.

Ha Pest megyei, vagy Pest környéki vagy, érdemes megnézni hogy neked megfelelő lenne-e a saját futárszolgálatukkal szállíttatni a megrendelésedet. Valamivel olcsóbb, mint a GLS, viszont konkrét napokhoz van kötve, mikor tudod átvenni a rendelésedet. Míg a GLS ugyan drágább, de viszonylag hamarabb oda is ér, és akár egy hónapban többször is rendelhetsz velük. Igazából ezt mindenki a saját igényeihez és elérhetőségéhez igazítja leginkább. Mivel mi Pest közelében sem vagyunk, ezért nekünk csak a GLS van mint opció, de én nem is igazán bánom. Az a plusz (utánvéttel együtt) ezer ötszáz forint igazán nem oszt, nem szoroz, mikor 10 ezres nagyságrendben szoktam rendelni tőlük egy-két hónapra. (És, ha az ember nem olyan kis beszari, mint én, és mer előreutalással fizetni, akkor csak 1200 forint körüli a kiszállítás.) És, ha esetleg úgy látom, hogy még tovább is eltart az ellátmány, csak rajtam múlik mikor rendelek újat.

És ugyan a webshop konkrétan pelenkákkal és nedves popsitörlőkkel kereskedik, mint fő profil, de azért mindenből lehet valami kis picit találni itt is, ha nem akarunk elugrani külön egy drogériába vagy valami. Én például múltkor így rendeltem parfümöt a férjemnek születésnapi ajándékul. Magamnak is van hogy bele-bele csempészek pár kozmetikai terméket, ha épp kifogytam belőle, de olyan is volt már, hogy tisztítószer rendeltem tőlük. Ez utóbbit mondjuk az anyukámnak úgy egészen konkrétan, aki nem is nagyon megy amúgy se sehova, mert rossz a látása, de így csak a kapuig kell neki kimenni, és át tud venni mindent. Ez épp egy olyan időszakban történt, mikor mi nem éreztük jól magunkat. Így inkább rendeltünk neki dolgokat, nem pedig mi vásároltunk be helyette.

Mi amióta náluk vásárolunk semmilyen különösebb problémával nem találkoztunk, és minden terméküket nagyon jónak találtuk, így bátran merem ajánlani a lord.shop.hu/bugyipelenka oldalt. Ha hasonló termékekre lenne szükségetek, bátran keressétek fel őket.