A legjobb esküvői ajándék az élmény és az emlékek


A férjemmel nemrég volt az esküvőnk, ám hosszas tervezés és szervezés előzte meg az egészet. Mivel a helyszín már jóval korábban megvolt, az volt az első, így már csak szállást kellett találni a vendégeknek. Ugyanis az esküvőnk helyszíne nem a lakóhelyünkön volt. Szerencsére találtunk a rendezvényterem mellett egy nagyon kedves kis fogadót, ahol minden vendégünk elfért, aki nem akart hazamenni. Miután ezt a feladatot letudtuk, már csak az a kérdés volt hátra, hogy mi legyen az esküvő ajándék a vendégeknek. Mivel nem volt sok ötletem, ezért az internethez fordultam, és beírtam a keresőbe, hogy esküvői ajándék a vendégeknek. Bevallom, nem pont olyan találatokat dobott ki, mint amire gondoltam volna, de felkeltette az érdeklődésem egy cikk, ami a selfiegep.hu oldalán volt megtalálható.

Ez a cikk röviden összefoglalva arról szól, hogy az élménynél és az emlékeknél nincsen jobb ajándék. Ezzel egyet is értettem. Ebben segít a selfiegep.hu, akik egy olyan szolgáltatást nyújtanak, amivel örök élményt lehet szerezni a vendégeknek a selfie gépük segítségével. Ez egy olyan szerkezet, amiben van egy tükörreflexes fényképező és egy azonnali képnyomtató is, így az esküvő pillanatait emlékezetesen lehet megörökíteni. Sokan egyébként ezt a megoldást választják bulifotós helyett, mert a végeredmény sokkal személyesebb, mint az előbbi esetben. De a kérdés felmerülhet bennünk, hogy ez mind szép és jó, de ebből hogyan lesz esküvői köszönetajándék? Nos, amellett, hogy a képek kinyomtatásra kerülnek, és a vendégek elvihetik magukkal őket, digitális formában is megkapják, így bármikor vissza is nézhetik őket.

Nekem is és az akkor még vőlegényemnek is nagyon tetszett az ötlet, de felmerült bennünk, hogy mégis hogyan lesz megoldva biztonságosan a selfie gép használata. Erre elég gyorsan megtaláltuk a választ a weboldalon. Azt olvastuk, hogy az egész rendezvény alatt ott lesz a cég egyik munkatársa, aki felügyeli a gép használatát, illetve azt, hogy minden rendben legyen. Így nem kell amiatt sem aggódni, hogy esetleg valaki kárt tesz benne például. A rendezvény kezdete előtt egy órával már a helyszínre utaznak, hogy felállítsák a fotó sarkot. Ugyan ez csak nagyjából 20 percet vesz igénybe, jobb hamarabb odaérni, mint kicentizni az időt. Úgyis mindig vannak olyan vendégek, akik nagyon korán érkeznek. Ezzel az információval a szállítással kapcsolatos kérdéseim is meg lettek válaszolva.

Ha bármi olyan kérdésünk lenne, amire nem találtuk meg a választ a weboldalon, akkor a jobb felső sarokba a Kapcsolat menüpontra kattintva felvehetjük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és nekik feltehetjük a kérdésünket. Ehhez nem kell mást tenni, csak megadni a nevünket, az e-mail címünket, a telefonszámunkat és a dátumot, amikorra a bérlés vonatkozna, valamint a helyszínt. Ez alatt van egy üzenet mező, ahol bővebben kifejthetjük, mire vagyunk kíváncsiak. Nagyon tetszett nekünk, hogy menyire átlátható és informatív az oldal. Bár ez sok esetben kis dolognak gondolható, a valóságban nem így van, hiszen a weboldal az első, ami alapján az ember eldönti, hogy szeretné – e az adott szolgáltatást igénybe venni vagy sem. Nekünk ez alapján egyértelmű igen volt a válasz, hiszen akinek ilyen igényes a honlapja, az kontár munkát nem ad ki a kezéből. Mindenképpen nagyon jó döntés volt, hogy a selfie gép az esküvő ajándék a vendégeknek, így csak ajánlani tudom a selfiegep.hu – t.